Van de voorzitter

eric-lamsma-1-300x300

Van de voorzitter

“Zittend achter mijn vertrouwde pc in deze vreemde tijd, kijkend naar het zonovergoten Twenterandse land, is het een goed moment om u te berichten over de ontwikkelingen van Team Eurosped.”
Eric Lamsma
Voorzitter Stichting Topvolleybal Twente en Salland

“Het coronavirus houdt ons allemaal in zijn greep, of het nu betrekking heeft op onze dagelijkse werkactiviteiten of onze vrije tijd. De impact is groot, zoals eenieder heeft kunnen lezen is de eredivisie competitie volledig stopgezet. Een vreemde gewaarwording om plotseling in het ongewisse te blijven op welke plek we het seizoen afsluiten. We hadden nog het volledige vertrouwen op een goede klassering.

Het gevolg van deze stopzetting is ook dat we nog geen gepland afscheid kunnen nemen van de speelsters en staf die ons gaan verlaten omdat ze hun carrière elders (internationaal) willen voortzetten. Uiteraard gaan we als de maatregelen het toelaten, een moment plannen om dit alsnog met vrijwilligers, supporters, sponsoren, leden van de businessclub en overige betrokkenen te doen.

Achter de schermen wordt er hard gewerkt om het team voor volgend jaar samen te stellen. Daarvan is al een eerste berichtgeving gedaan en er gaan er zeker nog een paar volgen.

Deze periode geeft ons als bestuur van Eurosped oftewel “stichting Topvolleybal Twente en Salland” ook de gelegenheid om een wijziging door te voeren in onze structuur. We zien onszelf als een relatief kleine club maar met een grote impact naar onze omgeving. Er zijn vele mensen betrokken bij allerlei activiteiten, waardoor er veel vrijwilligers veel tijd en energie geven aan onze dames. De nieuwe samenstelling heeft u in een eerdere nieuwsbrief kunnen lezen.

De ambitie van Team Eurosped is nog steeds groot, we willen op topniveau blijven spelen, dat kan alleen als we het enthousiasme van u allen kunnen vasthouden en vergroten. WE hebben iedereen nodig om onze ambities niet alleen te uiten op papier maar ook mogelijk te maken met de middelen die iedereen voor ons creëert. En uiteraard zijn we zeer erkentelijk voor alle nieuwe ideeën die er zijn, neem de vrijheid om mij/ons daarop aan te spreken. Wij als club voelen ons thuis in Vroomshoop en dat geldt zeker ook voor onze speelsters. In de evaluatiegesprekken die wij voerden de afgelopen dagen met de speelsters (per skype) werd structureel door hen de sfeer en ondersteuning van de omgeving benoemd.

Voor nu wil ik u allen bedanken voor de steun die u hebt gegeven aan dit mooie seizoen. We rekenen op uw steun in het komende seizoen en gaan er alles aan doen om Twente en Salland trots te laten zijn en te laten genieten van Eredivisie volleybal. En vergeet ondertussen vooral niet gezond te blijven!”

Ondanks de onzekere tijden hebben bijna alle sponsoren naar ons toe uitgesproken ook volgend jaar er weer bij te zijn. Daar zijn we enorm blij mee. U weet, zonder middelen geen bestaan en zonder speelsters, staf en vrijwilligers geen Team Eurosped. Wij waarderen deze betrokkenheid enorm en samen komen we hier sterker uit. Helaas moet een enkele sponsor de gevolgen van deze coronacrisis voor zijn bedrijf afwachten maar zal wanneer de tijd en de financiën het toelaten snel weer aanhaken.

Sponsoren en Businessclub Matchpoint/Events 2020

Voor het komende seizoen heeft het bedrijf Eurosped Top in Transport ons ook toegezegd als hoofdsponsor verbonden te blijven met een optie voor meerdere jaren. We zijn hier zeer blij mee, niet alleen in verband met de financiële ondersteuning maar ook omdat Jan Rödel (eigenaar) een zeer gewaardeerd, betrokken en bevlogen man is die ook voor de dames een steun is.

Sponsortoernooi 15 mei a.s.
Afhankelijk van de maatregelen rondom het coronavirus komen wij eind april met een standpunt voor wat betreft het sponsortoernooi.

Blijf op de hoogte

Als jij altijd op de hoogte wilt zijn van de laatste ontwikkelingen bij Team Eurosped, meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.