Supportersclub

Fan van Team Eurosped?

Word dan lid van de Team Eurosped Supportersclub!

supportersclub

Team Eurosped is niet meer weg te denken in Twenterand en in het bijzonder in Vroomshoop! De gemoedelijke sfeer en fanatieke aanmoedigingen binnen en buiten het veld maakt het voor speelsters, staf en supporters dat ook een uitermate gezellige “familie”

Een fanatieke supportersclub mag dan ook niet ontbreken om het geheel met elkaar te verbinden en om natuurlijk veel plezier te maken met elkaar! Onder ons motto: “Als één blok achter Team Eurosped”

Wat is het doel van Team Eurosped Supportersclub?

We willen met zoveel mogelijk supporters onze speelsters zo fanatiek mogelijk ondersteunen zowel thuis als uit, voor tijdens en na de wedstrijden! Omdat wij weten dat je het beste presteert als je lekker in je vel zit organiseren wij samen leuke activiteiten om zo van elke wedstrijd weer een feestje te maken.

Wat kost het lidmaatschap van de Supportersclub?

Het lidmaatschap kost €20,- per persoon per seizoen en loopt van september tot september. Om het de Supportersclub en haar leden in de toekomst eenvoudig te maken hebben we besloten om het lidmaatschap van de Supportersclub via automatische incasso te gaan innen.Door onderstaand formulier in te vullen kun je je aanmelden als lid van de Team Eurosped supportersclub. Je kunt één lid per formulier opgeven.

Waarom je lid moet worden?

Je bent een echt FAN! en wilt niets missen van Team Eurosped. Je draagt het team een warm hart toe en vind het gezellig om deel uit te maken van de gezelligste club uit Vroomshoop!
En je hebt nog wat leuke voordeeltjes::

• De prachtige Team Eurosped fansjaal helemaal gratis
• De fan-klapper.
• Deelname aan de supportersclub-avond aan het einde van het seizoen, inclusief ‘meet en greet’ met het team.
• Voorrang bij georganiseerd vervoer naar uitwedstrijden.
• Uitnodiging met gereserveerde plaatsen bij de teampresentatie.
• Als eerste op de hoogte van het nieuws omtrent Team Eurosped.
• Deelname met het supportersclub-team aan het jaarlijkse volleybaltoernooi.

Meld je nu aan!