Jeffrey Scharbaai sluit aan bij Team Eurosped

Jeffrey Scharbaai - Team Eurosped Vroomshoop

Jeffrey Scharbaai sluit aan bij Team Eurosped

Jeffrey Scharbaai maakt per direct deel uit van de technische staf van Team Eurosped. Hij zal een koppel gaan vormen met de huidige coach Petra Groenland. Jeffrey is geen onbekende voor Team Eurosped; hij was drie seizoenen assistent trainer naast Jan Berendsen. “Na mijn vertrek bij VC Sneek, werd ik af en toe benaderd door Team Eurosped voor wat praktische zaken. Daarbij was er ook wel eens contact met Petra en dat klikte erg goed.” vertelt Scharbaai. “Toen mij werd gevraagd om bij de technische staf aan te sluiten, was het eigenlijk binnen 5 minuten geregeld”.
Volgens coach Petra Groenland zal Jeffrey een belangrijke rol krijgen binnen het team. “Jeffrey en ik hebben beide een eigen kijk op volleybal. Maar in de gesprekken die we hadden, bleek die mooi op elkaar aan te sluiten en elkaar perfect aan te vullen” aldus Groenland. “Ik ben dan ook ontzettend blij met de komst van Jeffrey en de persoonlijkheid en kennis die hij meeneemt.”

Blijf op de hoogte

Als jij altijd op de hoogte wilt zijn van de laatste ontwikkelingen bij Team Eurosped, meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.