Ilse Sinnige tekent voor 2 seizoenen bij Team Eurosped

Team Eurosped - Ilse Sinnige

Ilse Sinnige tekent voor 2 seizoenen bij Team Eurosped

Team Eurosped - Ilse SinnigeOnlangs heeft Team Eurosped midspeelster Ilse Sinnige (22) vastgelegd. De geboren Groningse heeft een contract voor twee seizoenen getekend bij de club uit Vroomshoop. Ilse heeft de afgelopen jaren voor Coastal Carolina University in Amerika gespeeld en komt dit seizoen uit voor Set-Up ’65 uit Ootmarsum.

“Na mijn Amerikaanse avontuur was ik blij dat ik bij Set-Up de kans kreeg om in Nederland in de Eredivisie te spelen.” Vertelt Sinnige. “Ik heb erg veel zin om een volgende stap te maken. Ik heb veel goede verhalen over Team Eurosped gehoord en hoop in deze professionele omgeving me verder te ontwikkelen. De visie van de club voor de komende jaren, geeft me daarin veel vertrouwen.”

De technische staf ziet in Sinnige een blokkerend maar ook aanvallend sterke speelster. “Ilse past goed in onze plannen voor het komende seizoen”, aldus Jeffrey Scharbaai namens de technische staf. “Met haar internationale ervaring kan ze ook op persoonlijk vlak een belangrijke bijdrage aan het team leveren.”

Blijf op de hoogte

Als jij altijd op de hoogte wilt zijn van de laatste ontwikkelingen bij Team Eurosped, meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.