Hoofdsponsor Team Eurosped nog niet klaar

eurospedsponsor

Hoofdsponsor Team Eurosped nog niet klaar

Team Eurosped is ambitieus, verzet sportief haar bakens en wil in de toekomst structureel meedoen om de prijzen. In een inspirerende omgeving waar in normale tijd de zaal vol zit met enthousiaste supporters willen we “top” spelen en denken dit met de nieuwe trainer Petra Groenland te kunnen behalen. Diezelfde top is al jaren gewoon voor het bedrijf Ëurosped BV, onze hoofdsponsor.

We zijn dan ook zeer verheugd dat we opnieuw met elkaar de verbinding aangaan. De goede naam van het volleybal Team Eurosped is in volledige synergie met Eurosped BV. Tevens zijn wij ook zeer content met de persoonlijke inbreng van eigenaar Jan Rödel, gedrevenheid en passie zijn belangrijke competenties die hij mede inbrengt.

Het Oldenzaalse transport- en expeditiebedrijf Eurosped BV, hoofdsponsor van het gelijknamige Team Eurosped, verlengt haar sponsorverbintenis met het eredivisie damesvolleybalteam met opnieuw minimaal één seizoen.
Jan Rødel, eigenaar van Eurosped BV aan het woord:

Op de vraag waarom Eurosped Top in Transport na 10 jaar hoofdsponsorschap opnieuw een jaar verlengt, antwoordt eigenaar Jan Rødel: “Hoewel ons budget het tweede van Nederland is, we over werkelijk innovatieve topfaciliteiten, een prachtige hal en een fanatieke supportsschare beschikken, hebben we de afgelopen jaren niet meer echt mee kunnen spelen om de prijzen. Dit was en is voor alle betrokkenen, staf, speelsters, supporters en sponsoren best teleurstellend.

Mede daarom zijn wij als sponsor nog niet klaar in Vroomshoop. Want daar, waar we in onze branche een erg goede naam hebben opgebouwd en altijd de beste partner (willen) zijn voor al onze opdrachtgevers (top in transport), hebben we ook bij Team Eurosped nog steeds onze sportieve ambities. En die ambitie is niet om vierde of vijfde van Nederland te worden.

We kijken uit naar het volleybalseizoen 2021-2022, waarin we allen hopelijk bespaard blijven van corona-perikelen en we weer eens een “normaal” seizoen kunnen draaien, zonder allerlei vreemde toestanden en beperkingen.

We denken met een representatieve spelersgroep, die komend seizoen onder leiding staat van Petra Groenland, volleybal-minnend Nederland te kunnen gaan verrassen met fris en attractief volleybal, en hopen dat teamgeest, enthousiasme, passie en beleving ons naar nieuwe successen zullen leiden!”

Sponsortoernooi wederom verschoven
Dat het sponsortoernooi, dat dit jaar 21 mei zou plaatsvinden, wederom een jaar is uitgesteld, zal niemand verbazen. Dit toernooi dat altijd de derde vrijdag in mei gehouden wordt, is nu vastgesteld op 20 mei 2022.

Blijf op de hoogte

Als jij altijd op de hoogte wilt zijn van de laatste ontwikkelingen bij Team Eurosped, meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.