Charlot Vellener ook volgend seizoen bij Team Eurosped

Charlot Vellener Team Eurosped Top Volleybal Vroomshoop

Charlot Vellener ook volgend seizoen bij Team Eurosped

Nu het seizoen net halverwege is en het team de weg naar boven is ingeslagen, wordt er ook achter de schermen hard gewerkt en al weer vooruit gekeken naar het nieuwe seizoen. 

Het eerste resultaat hiervan is de contract­verlenging van Charlot Vellener. De Almelose spelverdeelster, die aan haar derde seizoen bezig is in Vroomshoop, zal dus ook volgend seizoen de kleuren van Team Eurosped verdedigen.

“Ik ben blij dat we al zo vroeg tot een overeenstemming zijn gekomen voor verlenging van mijn contract” zegt een enthousiaste Vellener. “Ik heb het hier erg naar m’n zin en de ambities van Team Eurosped voor de komende jaren, sluiten goed aan bij mijn ambities.”

Ook de technische staf is blij dat Vellener het volgend seizoen weer deel uitmaakt van de selectie. “Charlot is ondanks haar jonge leeftijd een ervaren spelverdeelster en waardevol voor het team”, aldus coach Petra Groenland. “Erg blij dat ik ook het volgende seizoen weer met haar kan werken!”

Blijf op de hoogte

Als jij altijd op de hoogte wilt zijn van de laatste ontwikkelingen bij Team Eurosped, meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.